П`ятниця, 19.04.2024, 21:35
Школа Бойового Гопака "Орел"
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Категорії розділу
Верховний Учитель [1]
новини сайту [52]
Меню сайту
Наші друзі
 
Головна » 2009 » Серпень » 19 » ІІI Міжнародний навчально-вишкільний семінар з Бойового Гопака
13:44
ІІI Міжнародний навчально-вишкільний семінар з Бойового Гопака

Представники ШБГ "Орел" прийняли участь в ІІI Міжнародному навчально-вишкільному семінарі з Бойового Гопака.
Цього року семінар проводився на славетній козацькій землі – Дніпропетровщині, з 15 по 29 липня. Ця подія зібрала представників Шкіл Бойового Гопака з більшості областей України: Дніпропетровська, Одеська, Львівська, Кіровоградська, Івано-Франківська, Черкаська, Тернопільська, Полтавська, Чернівецька, Луцька, Рівненська, Хмельницька та Київська. Також вперше на семінарі був представник з республіки Ліван.

Протягом семінару учням було начитано 28 годин лекційного матеріалу. Детальному вивченню технічних елементів Бойового Гопака, а також практичному засвоєнню техніки в "Однотанах", "Тан-Двобоях" та поєдинках обмеженого дотику "Забава" на рівень майстерності "Жовтяк" було присвячено 60 годин. Вкінці семінару відбулась здача технічних тестів, "Однотану", "Тан-Двобою", а також змагання з "Забави".

Семінаристам, що успішно здали технічні тести з оцінкою "добре" та "відмінно", було видано сертифікат на право викладання Бойового Гопака в групах початківців оздоровчого напряму у козацьких організаціях, ДЮСШ, та осередках Федерацій Бойового Гопака.

Програма семінару включала в себе:

- Ранковий прорух з елементами загартування

- Вивчення ударної техніки рівня майстерності "Жовтяк"

- Техніка бою довгими та короткими палицями, поєдинки на палицях

- Прикладні тренування по контактним поєдинкам (старша група)

- Змагання з видів "Однотан", "Тан-Двобій", "Забава"

- Вивчення козацьких та народних пісень

- Лекції на тему: історія України та козацтва, гігієна, травознавство, основи здорового способу життя, заняття з розвитку лідерських якостей

- Мультимедійні, та відео-лекції на теми: історія України, здоровий спосіб життя, сучасні документальні та художні фільми про козаків, Бойовий Гопак

Тренування з Бойового Гопака та теоретичні заняття проводились двічі на день. Окрім цього для бажаючих проводились заняття з енергетики, травознавства та народної медицини.
Категорія: новини сайту | Переглядів: 795 | Додав: tsygan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024